Avondvierdaagse Kindcentrum De Schatkamer 4 t/m 8 juni 2018

Ook dit jaar organiseren wij de Avondvierdaagse voor de leerlingen van Kindcentrum De Schatkamer.

Avondvierdaagse Kindcentrum De Schatkamer 4  t/m 8 juni 2018

De avondvierdaagse zal dit jaar plaats vinden van 4 juni t/m 8 juni 2018. Dit jaar zullen we weer groepjes samenstellen. Elk groepje bestaat uit 4 kinderen (onderbouw) of 6 kinderen (middenbouw/bovenbouw) met daarbij 1 meeloopouder. Deze meeloopouder heeft die avond de verantwoordelijkheid over dit groepje kinderen. U kunt dit jaar ook zelf een groepje samenstellen. U kunt eventueel met de ouders/verzorgers van het groepje afspreken wie wanneer meeloopt. Als er maar 1 meeloopouder per groep, per avond meeloopt (dit voor de overzichtelijkheid tijdens de avondvierdaagse). Als meeloopouder krijgt u een hesje aan van school zodat u herkenbaar bent als meeloopouder.

De inschrijving gaat ook dit jaar via onze eigen gemaakte website. Via de volgende link kunt u zich aanmelden voor de avondvierdaagse. De betaling wordt gedaan via ideal:

Ook dit jaar kunnen wij de avondvierdaagse niet lopen zonder uw hulp. Daarom zijn we ook op zoek naar hulpouders. Wat hulpouder precies inhoud kunt u hieronder lezen.

Inschrijven is mogelijk vanaf vandaag t/m vrijdag 27 april 2018. De kosten voor de avondtocht (1 dag) is Euro 5,50 en voor de avondvierdaagse (4 dagen) is Euro 6,50.

Indien er vragen of opmerkingen zijn kunt u altijd mailen naar: a4d.obsdeschatkamer.nl@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Selma, Agnetha, Petra en Vanessa

Omschrijving van de Hulpouder taken:

Bij de kraam staan van De Schatkamer: Zoals elk jaar zullen we weer onze eigen Schatkamerkraam* neerzetten waar limonade, koffie/thee geschonken zal worden en iets lekkers uitgedeeld. Elke avond (ma./dins./woens.) is er 1 hulpouder nodig die de koffie/thee/limonade, tafel etc. bij school ophaalt. De andere hulpouder(s) kunnen rechtstreeks naar de plek van de kraam rijden.

* Let op: De kraam van De Schatkamer zal alleen georganiseerd worden als er voldoende ouders/vrijwilligers mee helpen dit te realiseren.

Koffie en limonade klaarmaken op school: Uiteraard moeten de kannen met koffie/thee en limonade ook worden gemaakt en klaargezet worden. We zoeken ouders die één of meerdere dagen (ma./di./woens.) van ongeveer 17.00 uur tot 17.30 uur aanwezig kunnen zijn op school om dit te verzorgen.

Schminken bij de startplaats: Om het geheel een feestelijk tintje te geven kunnen kinderen het logo van de Schatkamer op hun gezicht laten schminken. Tijd: 17.45 tot 18.00 uur bij de verzamelplaats van de dag.

Opmerkingen:

-Op donderdagavond is de startlocatie Zwolle Zuid. Deze avond is de activiteitencommissie en begeleiding niet aanwezig maar kan er uiteraard wel meegelopen worden. Bijvoorbeeld als inhaalavond.

- Mocht er voor of tijdens de vierdaagse nieuwe info of wijzigingen zijn dan gebruiken wij de ingevulde contactgegevens om u te informeren.