Avondvierdaagse Kindcentrum de Schatkamer 12 t/m 16 juni 2017

Ook dit jaar organiseren wij de Avondvierdaagse voor de leerlingen van Kindcentrum de Schatkamer. De avondvierdaagse zal dit jaar plaatsvinden van 12 juni t/m 16 juni 2017.

Door: Jennifer de Wit

Avondvierdaagse Kindcentrum de  Schatkamer 12 t/m 16 juni 2017

Dit jaar zullen we weer groepjes samenstellen. Elk groepje bestaat uit 4 kinderen (onderbouw) of 6 kinderen (middenbouw/bovenbouw) met daarbij 1 meeloopouder. Deze meeloopouder heeft die avond de verantwoordelijkheid over dit groepje kinderen. U kunt dit jaar ook zelf een groepje samenstellen. U kunt eventueel met de ouder(s)/verzorger(s) van het groepje afspreken wie wanneer meeloopt. Als er maar 1 meeloopouder per groep, per avond meeloopt (dit voor het overzicht tijdens de avondvierdaagse). Als meeloopouder krijgt u een hesje aan van school zodat u herkenbaar bent als meeloopouder.

De inschrijving wordt dit jaar niet meer via inschrijfformulieren gedaan maar via een eigen website. Via de volgende link kunt u zich aanmelden voor de avondvierdaagse. De betaling wordt gedaan via Ideal:

Ook dit jaar kunnen wij niet alleen de avondvierdaagse lopen zonder u hulp. Daarom zijn we ook op zoek naar hulpouders. Wat hulpouder precies inhoud kunt u hieronder lezen. Inschrijven is mogelijk vanaf vandaag t/m vrijdag 19 mei 2017.

De kosten voor de avondtocht (1 dag) is €5,50 en voor de avondvierdaagse (4 dagen) is €6,50. Indien er vragen cq. opmerkingen zijn kunt u altijd mailen naar: a4d.obsdeschatkamer.nl@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Selma, Agnetha en Bianca

Omschrijving van de Hulpouder taken:

Bij de kraam staan van De Schatkamer:

Zoals elk jaar zullen we weer onze eigen Schatkamer kraam neerzetten waar limonade, koffie/thee geschonken zal worden en iets lekkers te halen valt. Elke avond (ma./dins./woens.) zou er 1 hulpouder nodig zijn die de koffie/thee/limonade, tafel etc. bij school ophaalt. De andere hulpouder(s) kunnen rechtstreeks naar de plek van de kraam rijden. Let op: De kraam van De Schatkamer zal alleen georganiseerd worden als er voldoende ouders/vrijwilligers mee helpen dit te realiseren.

Koffie en limonade klaarmaken op school:

Uiteraard moeten de kannen met koffie/thee en limonade ook worden gemaakt en klaargezet worden. We zoeken ouders die één of meerdere dagen (ma./di./woens.) van ongeveer 17.00 uur tot 17.30 uur aanwezig kunnen zijn op school om dit te verzorgen.

Schminken bij de startplaats:

Om het geheel een feestelijk tintje te geven kunnen kinderen het logo van de Schatkamer op hun gezicht laten schminken met een sjabloon. Tijd: 17.45 tot 18.00 uur bij de verzamelplaats van de dag.

Opmerkingen:

• Op donderdagavond is de startlocatie Zwolle Zuid. Deze avond is de activiteitencommissie en begeleiding niet aanwezig maar kan er uiteraard wel meegelopen worden. Bijvoorbeeld als inhaalavond.
  • Mocht er voor of tijdens de vierdaagse nieuwe info of wijzigingen zijn dan gebruiken wij de ingevulde contactgegevens om u te informeren.