Avondvierdaagse 2020

Inschrijving Avondvierdaagse. Avondvierdaagse Kindcentrum de Schatkamer 8 juni t/m 12 juni 2020.

Avondvierdaagse 2020

Ook dit jaar organiseren wij de Avondvierdaagse voor de leerlingen van Kindcentrum de Schatkamer. De avondvierdaagse zal dit jaar plaatsvinden van 8 juni t/m 12 juni 2020.

Inschrijven is mogelijk vanaf 11 maart t/m vrijdag 26 april 2020. De kosten voor de avondtocht (1 dag) zijn Euro 5,50 en voor de avondvierdaagse (4 dagen) is dat Euro 6,50. Welke dag de rustdag wordt, is op dit moment nog onbekend. De inschrijving gaat ook dit jaar via onze website. Via de volgende link kunt u zich aanmelden voor de avondvierdaagse. De betaling wordt gelijk gedaan via Ideal.

Dit jaar zullen we weer groepjes samenstellen. Elk groepje bestaat uit 4 kinderen (onderbouw) of 6 kinderen (middenbouw/bovenbouw) met daarbij 1 meeloopouder. Deze meeloopouder heeft die avond de verantwoordelijkheid over dit groepje kinderen. U kunt dit jaar ook zelf een groepje samenstellen. U kunt evt. met de ouders/verzorgers van het groepje afspreken wie wanneer meeloopt, als er maar 1 meeloopouder per groep, per avond meeloopt (dit voor de overzichtelijkheid tijdens de avondvierdaagse). Als meeloopouder krijgt u een geel/oranje hesje van school zodat u herkenbaar bent als meeloopouder.

Voor het goed laten verlopen van avondvierdaagse, kunnen we niet zonder uw hulp. Daarom zijn we ook op zoek naar hulpouders. Hieronder kunt u lezen bij welke taken wij uw hulp nodig hebben.

Indien er vragen en/of opmerkingen zijn kunt u altijd mailen naar:

a4d.obsdeschatkamer.nl@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Selma, Vanessa en Susanne

Omschrijving van de taken van de hulpouder:

Bij de kraam staan van De Schatkamer:

Zoals elk jaar zullen we weer onze eigen Schatkamer kraam neerzetten waar limonade, koffie/thee geschonken zal worden en iets lekkers. Elke avond (ma./dins./don.) zou er 1 hulpouder nodig zijn die de koffie/thee/limonade, tafel etc. bij school ophaalt. De andere hulpouder(s) kunnen rechtstreeks naar de plek van de kraam rijden.

* Let op: De kraam van De Schatkamer zal alleen georganiseerd worden als er voldoende ouders/vrijwilligers mee helpen dit te realiseren.

Koffie en limonade klaarmaken op school:

Uiteraard moeten de kannen met koffie/thee en limonade ook worden gemaakt en klaargezet worden. We zoeken ouders die één of meerdere dagen (ma./di./don.) van ongeveer 17.00 uur tot 17.30 uur aanwezig kunnen zijn op school, om dit te verzorgen.

Schminken bij de startplaats:

Om het geheel een feestelijk tintje te geven kunnen kinderen het logo van de Schatkamer op hun gezicht laten schminken met de “schatkamer” stempel. Tijd: 17.45 tot 18.00 uur bij de verzamelplaats van de dag.