Avond4daagse

Het zit er weer op……..4 avonden wandelen. We kunnen terugkijken op een goed verlopen evenement dat volledig door ouders is georganiseerd.

Avond4daagse

Wij waarderen het zeer dat deze ouders dit op zich hebben genomen om zo de Schatkamerkinderen de gelegenheid te bieden mee te kunnen lopen in de avond4daagse. Maar liefst 212 kinderen hebben meegedaan. Behalve de organiserende ouders, hebben veel andere ouders bijgedragen aan het succesvol laten verlopen van deze avond4daagse door groepjes kinderen te begeleiden en/of het verzorgen van de catering.

Het team van De Schatkamer is trots op al die dappere lopers en spreekt heel veel dank uit aan de ouders die geholpen hebben en in het bijzonder aan Selma, Agnetha, Petra en Vanessa.