Afscheid van Vanessa

Sinds 2009 is Vanessa ouder op De Schatkamer. Haar drie kinderen hebben nu allemaal de basisschool afgerond en dus neemt nu ook Vanessa afscheid van De Schatkamer.

Afscheid van Vanessa

Er is geen leerkracht of ouder die haar eigenlijk niet kent. Was er hulp nodig dan was Vanessa altijd bereid om mee te denken of te helpen. Zo was ze betrokken bij de deco-avonden, de avond4daagse, de koningsspelen, de schoolbieb, het Schatkamerfeest, het verzorgen van de ‘Schatkamervissen’, het midwinterdiner, het schoolkamp en ze was jaren de luizencoördinator. Kwam er plots wat tussendoor, dan was een belletje genoeg en ze was er.

Vanuit de activiteitencommissie willen we Vanessa ontzettend bedanken voor de afgelopen 11 jaar! Haar inzet wordt enorm gewaardeerd. Vanessa, een heel fijn mens die zeker gemist gaat worden in de activiteitencommissie.

De ouders van de activiteitencommissie van De Schatkamer

Airi, Annet, Anique, Annabel, Donja, Elvira, Femke, Marjella, Selma, Susanne en Wilma