Aanmelden ouderactiviteiten - de Schatzoeker gaat digitaal

Goed nieuws voor het begin van het nieuwe schooljaar: De activiteitencommissie is weer compleet!! 5 ouders en 2 leerkrachten zullen dit jaar alle activiteiten organiseren en coördineren. De afgelopen jaren hebben we veel geleerd en het belangrijkste resultaat hiervan is: houd het simpel.

Door: Viesrood

Aanmelden ouderactiviteiten - de Schatzoeker gaat digitaal

Oftewel: hetgeen makkelijker is door school te organiseren, doet de school en hetgeen leuk is wanneer dit door ouders wordt georganiseerd, doen de ouders.
U zult dit ook terugvinden op het inschrijfformulier. Dus is het dit jaar simpel en overzichtelijk. Vanaf volgende week is het inschrijfformulier te downloaden vanaf onze website.

De Activiteitencommissie,

Annet van Woerdekom, Ruby Blom, Miranda Bongers, Sema Kartal, Finette Schulte, Martin Dogger en Jolanda v.d. Duim