Aanmelden broertjes en zusjes

Beste ouder(s)/ verzorger(s) Onze vier kleutergroepen zijn gedurende het schooljaar aan het volstromen. Aan het eind van het jaar zitten de groepen vol.

Aanmelden broertjes en zusjes

Daar zijn wij uiteraard erg blij mee. De peuters die nog voor de zomervakantie vier jaar worden en zullen starten zijn veelal bij ons bekend en ingeschreven.

Mocht het echter zo zijn dat u uw bijna vierjarige (jarig in maart, april, mei, juni), nog niet hebt aangemeld, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doen. We houden dan graag een plekje voor uw kind vrij in een van de kleutergroepen.

Om een indruk te krijgen van het aantal startende broertjes en zusjes in het volgende schooljaar (2019-2020) vragen wij u om aan ons te laten weten of uw driejarige peuter op De Schatkamer zal worden aangemeld. Deze gegevens kunnen meegenomen worden bij het formeren van de groepen.

Het aanmelden hoeft nog niet, mag wel, alleen naam en geboortedatum via mail naar Mia Blom is voor dit moment voldoende.

Mia.blom@ooz.nl

Dank u wel.