Unicef Sponsorloop

Beste ouder(s), verzorger(s). Namens Unicef organiseren wij dit schooljaar een sponsorloop.

Unicef Sponsorloop

Wij willen samen met de kinderen geld ophalen om kinderen in (voormalig) oorlogsgebieden een kans te geven op onderwijs. Alle kinderen doen aan deze actie mee. Wij zullen hier aandacht aan besteden in de groepen, zodat de kinderen een beeld kunnen krijgen van het leven in een ontwikkelingsland en waar zij zo hun best voor zullen gaan doen. Ieder kind heeft recht op onderwijs!

Op vrijdag 16 maart is het zover, dan zullen wij onze eigen Unicef sponsorloop organiseren. Mocht er sprake zijn van slechte weersomstandigheden verplaatsen we de sponsorloop naar 23 maart.

De Unicef Loop is een sponsorloop waarbij de kinderen sponsors zoeken die hen willen steunen voor iedere gelopen ronde. De loop zal rond het grasveldje/speeltuintje bij school worden gehouden. Iedere bouw heeft een eigen tijd waarop zij zullen lopen, zie het rooster onder aan deze brief. De kinderen mogen zoveel rondjes lopen als ze willen. Na elk rondje krijgen de kinderen een stempel bij een controlepost. Het aantal gelopen rondjes komt op de sponsorenvelop te staan.

Uw zoon/dochter krijgt na de vakantie de envelop mee naar huis en mag dan zoveel mogelijk sponsors zoeken in de vrienden-, buren- en familiekring. De kinderen mogen niet huis aan huis sponsoren zoeken omdat daar een vergunning voor nodig is. Uw kind kan gesponsord worden per rondje, maar een totaalbedrag mag ook. Als uw zoon/dochter geen sponsor kan vinden, willen wij deze envelop wel weer graag terug. Met de opbrengst zal Unicef rugzakjes vullen met schoolspullen, zodat de kinderen in (voormalig) oorlogsgebieden weer naar school kunnen. Elke 10 euro is één rugzakje vol en daarmee helpen wij dus weer één kind naar school!

Het looprooster op vrijdag 16 maart:

Groepen 1-2 9.00 uur – 9.30 uur

Groepen 5-6 9.30 uur – 10.00 uur

Groepen 3-4 10.30 uur – 11.00 uur

Groepen 7-8 11.00 uur -11.30 uur

Nog vragen? U kunt deze stellen aan Carlijn Kock of Miriam Sinnema

Wij hopen op mooi weer en heel veel aanmoedigingen!

Met vriendelijke groet,

Carlijn en Miriam