Schoolvoorlichting nieuwe ouders

Heeft u binnenkort een zoon of dochter die 4 jaar wordt en heeft u nog geen kinderen op de Schatkamer zitten en u bent heel nieuwsgierig naar ons Kindccentrum?

Door: Jennifer de Wit

Schoolvoorlichting nieuwe ouders

Gedurende het hele jaar hebben we een aantal ochtenden (meestal de eerste donderdagochtend van de maand, m.u.v. vakanties en schoolvrije dagen) geprikt om meer tijd in te ruimen om geïnteresseerde nieuwe ouders te informeren over de Schatkamer. Deze ochtend is er ruimte voor ouders om vragen te stellen en geven we een presentatie aan de ouders. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee informeren we met een presentatie de aanwezige ouders over onze visie en ons onderwijs. Aansluitend is er een rondleiding door de school en kunt u de theorie in de praktijk zien. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdagochtend 2 november om 9:30 uur. Mocht u tijd hebben, dan bent u van harte welkom om aan te sluiten! Op die ochtend hebben we alle tijd voor u om vragen te beantwoorden e.d. Mocht deze datum niet uitkomen, dan kunt u ook aansluiten op een volgende data.

De volgende data van de informatieochtenden zijn:

• Donderdagochtend 7 december
  • Donderdagochtend 11 januari
  • Donderdagochtend 1 februari
  • Donderdagochtend 8 maart
  • Donderdagochtend 7 juni
  • Donderdagochtend 5 juli

Misschien ook leuk om alvast te noteren: op vrijdagochtend 6 april hebben we een Grote Peuterdag. Op deze ochtend kunt u samen met uw zoon of dochter langskomen om sfeer te proeven!

Daarnaast posten we op onze Facebookpagina regelmatig foto’s en berichten over wat ons op de Schatkamer bezighoudt. Een soort van digitaal voorproefje! Uiteraard kunt u ook op onze site nog meer informatie vinden. Hier kunt u ook de schoolgids downloaden.

Graag tot ziens op een van deze data op De Schatkamer!