Schooltijden

Alle groepen op De Schatkamer kennen een rooster met een verkorte lunchpauze

Maandag 08.30 - 14.45 uur
Dinsdag 08.30 - 14.45 uur
Woensdag 08.30 - 12.45 uur
Donderdag 08.30 - 14.45 uur
Vrijdag 08.30 - 12.45 uur

De buitenschoolse opvang, Doomijn, is van maandag t/m vrijdag open van 7.30 uur tot 18.15 uur.

wij stellen ons graag voor

 • Annemie Scherpenzeel

  Annemie Scherpenzeel » Vakleraar bewegingsonderwijs

  Mijn naam is Annemie Scherpenzeel. Ik ben 35 jaar en inmiddels 11 jaar werkzaam als vakleerkracht bewegingsonderwijs. Al vanaf de oprichting van De Schatkamer verzorg ik hier de gymlessen. Dit jaar geef ik les op de maandagmorgen en vrijdag de hele dag. De overige dagen ben ik te vinden op drie andere basisscholen van Openbaar Onderwijs Zwolle.
  Vanwege de fijne sfeer op deze school geef ik hier met veel plezier les.
  De kinderen zijn inventief, meedenkend en kunnen zichzelf zijn. De collega’s zijn behulpzaam, vernieuwend en zeer prettig om mee samen te werken. En de ouders tonen een grote mate van betrokkenheid bij deze school. Het is een jonge, innovatieve en energieke school!
  Dit alles zorgt ervoor dat ik me erg thuis voel als gymjuf hier!

 • audrey

  audrey » Schoolleider

  Ik ben Audrey Jansen en werk als schoolleider op Kindcentrum De Schatkamer. Ik ben getrouwd met Harold en samen hebben we één zoon Thies en 2 honden. We wonen al jaren met veel plezier in Raalte. Het mooie aan De Schatkamer is dat we samen met ouders echt naar de kinderen kijken en ons onderwijsaanbod en –aanpak afstemmen op de behoefte van de kinderen. Doordat we een Kindcentrum zijn, kunt u als ouder en de kinderen ook genieten van de voordelen van onze intensieve samenwerking met de verschillende partners. Als schoolleider hoop ik samen met ouders, onze enthousiaste leerkrachten en overige partners de kinderen een onvergetelijke schoolloopbaan te bezorgen, waarin hun talenten zichtbaar worden zodat ze deze in de volle breedte verder kunnen ontwikkelen! Graag tot ziens op De Schatkamer!

 • Birgit Spenkelink

  Birgit Spenkelink » leraar

  Hoi, ik ben Birgit en dit wordt mijn tweede jaar op De Schatkamer. Toen ik de school van binnen en het fantastische schoolplein zag wist ik het zeker: hier wil ik werken!
  Ik geef drie dagen les aan de bovenbouw, groep 7/8. 
  Ik kijk er naar uit om met dit enthousiaste team en in deze bijzondere vorm van onderwijs aan de slag te gaan. Ik vind het een uitdaging om uit te zoeken waar kinderen behoefte aan hebben. Zo wil ik ze helpen om zichzelf te zijn en aan hun eigen talenten te werken. 
  Niet alleen de kinderen worden door De Schatkamer uitgedaagd; ik als leerkracht zeker ook. Ik heb er zin in; we gaan er een leerzaam en gezellig jaar van maken!

 • Carlijn Kock

  Carlijn Kock » Leraar & gedragsspecialist

  Hoi!
  Ik ben Carlijn Kock. Ik ben 26 en woon in Steenwijk. Naast mijn passie voor kinderen hou ik van dansen, schilderen en piano spelen. Ik ben dol op dieren en de natuur. Je zult me vast regelmatig zien met mijn laarzen aan, met een vergrootglas of fototoestel mee op het schoolplein. Ik vind het geweldig om me samen met de kinderen te verwonderen over en te verdiepen in de schoonheid van alles wat leeft. Daarnaast vind ik het bijzonder om te ervaren hoe betekenisvol kinderen op onze school kunnen leren en erachter komen waar hun talenten liggen. Maar het is helemaal fantastisch te zien hoe een kind zich iets eigen maakt waarvan het eerder dacht zoiets nooit te kunnen. En dan stralend van trots zijn of haar prestatie te mogen presenteren aan de hele klas (ja, zelfs in groep 1!). Op onze school denken we vanuit kansen en mogelijkheden, niet vanuit wat niet kan of lukt. Daar ben ik heel trots op! Naast het lesgeven focus ik me sinds vorig schooljaar ook op mijn specialisatie: gedrag. Een heel breed en zeer interessant onderwerp waar ik me graag in verdiep en kritisch over nadenk. Het is geweldig te mogen bijdragen aan het onderwijsproces dat daaruit voort kan komen. Ik heb weer zin in een leerzaam nieuw schooljaar!

 • Carolien Beeloo

  Carolien Beeloo » Leraar

  Hallo, ik ben Carolien en ik werk al heel wat jaartjes in het onderwijs. Het werken in het onderwijs spreekt me aan omdat ik het een uitdaging vind om kinderen nieuwe dingen te leren en hen te begeleiden in hun ontwikkeling. Juf zijn is zo’n leuk beroep omdat je er zoveel van de kinderen voor terugkrijgt. Ik ga met een voldaan gevoel naar huis wanneer een kind dat de rekensom zo lastig vond ineens roept: “Ik snap het juf!”  Ik werk alweer voor het zesde jaar op de Schatkamer Dit jaar werk ik in de middenbouw in groep 4.  Ik vind de Schatkamer een geweldige school om te werken omdat ik ervaar met hoeveel enthousiasme en plezier de kinderen bij ons leren.

 • Ellen Walgien

  Ellen Walgien » Leraar

  Hallo, ik ben Ellen en ik werk met veel plezier op de Schatkamer. Mijn plek is de onderbouw, waar ik al jaren met veel plezier binnen het onderwijs met de kleuters werk. Met jonge kinderen werken vind ik geweldig! Ik vind het mooi dat het kind via zijn talent succeservaringen kan opdoen en zo spelend kan leren ontwikkelen. Met aandacht voor wat het kan. Doen is beste manier van denken. Waarbij ik de uitdagende rol krijg om het kind daarin te begeleiden, stimuleren, en zijn weg te vinden in zijn persoonlijkheid. Ik geniet elke dag weer van het spontane en enthousiasme van de kinderen. Daarnaast vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn, ben ik dol op de natuur. Ik blijf graag in beweging en voel me thuis in het onderwijs wat alsmaar in beweging is.

 • Evert van den Born

  Evert van den Born » Intern begeleider & leraar

  Sinds de oprichting van de school werk ik op de Schatkamer. Het voelt goed mee te werken aan een school die die het welbevinden van het kind centraal wil stellen. Steeds zijn er weer inspirerende ideeën om dit te bewerkstelligen. Het is zeker niet altijd makkelijk, maar precies op dit punt vinden we elkaar als team en in gesprek met ouders altijd weer en worden de lastigste problemen weer uitdagingen.

 • Gerda van Houten

  Gerda van Houten » onderwijsassistent

  Ik ben Gerda van Houten, ben 57 jaar en woon samen met mijn man Krijn in Zwolle. We hebben samen één dochter, een schoonzoon en sinds februari een kleinzoon.
  De laatste 15 jaar heb ik als intern begeleider gewerkt op de Toonladder in Holtenbroek. Een hele leuke school en ik ga de kinderen, ouders en collega’s zeker missen. Toch ben ik de afgelopen jaren mijn plezier in het werk kwijtgeraakt, doordat mijn werk steeds meer op een kantoorbaan begon te lijken. Het papierwerk werd alleen maar steeds meer en meer en dat is niet waarvoor ik het onderwijs ben ingegaan. Ik heb dan ook die baan opgegeven en zeer bewust gekozen om de laatste jaren van mijn werkzame leven weer echt met kinderen te gaan werken. Ik ben blij dat ik die mogelijkheid op de Schatkamer heb gekregen. Ik kan hier ondanks al mijn ervaring nog heel veel leren en ik hoop daarnaast dat ik die ervaring ook in kan zetten om kinderen te helpen die net even iets meer nodig hebben.
  Ik loop nu een paar dagen rond op de Schatkamer en eigenlijk weet ik nu al dat dit een ontzettend goede beslissing is geweest en dat ik blij ben onderdeel uit te maken van dit enthousiaste team.

 • Gerrit van der Heide

  Gerrit van der Heide » Conciërge

  Ik werk nu al weer een paar jaar op de Schatkamer. Ik heb het prima naar mijn zin, fijne collega’s en hoop hier nog lang te blijven werken!

 • Helma van Veen

  Helma van Veen » Leraar

  Mijn naam is Helma van Veen.
  Sinds 2013 werk ik met veel plezier op de Schatkamer.

  Ik heb de opleiding tot kleuterjuf gevolgd en daarna de verkorte PABO. Daarna heb ik op kleuterscholen gewerkt en op een basisschool in Hattem.

  Het onderwijs wat we hier geven is heel kindgericht en dat spreekt me erg aan. Het werken met Meervoudige Intelligentie is super. Mooi om te zien dat kleuters dit van zichzelf weten of ze muziekknap of rekenknap zijn. Ik ben trouwens beweegknap.

  Ik geniet van het enthousiasme van kinderen, collega’s en ouders.
  Wat ben ik blij dat ik hier werk!

 • Iris Kikkert

  Iris Kikkert » leraar (LiO)

  Mijn naam is Iris. Ik mag dit jaar mijn afstudeerstage doen op De Schatkamer. Dit vind ik ontzettend leerzaam, uitdagend en leuk! Vorig jaar ben ik hier begonnen als derdejaars stagiaire bij het Parelmoerpaleis. Dit jaar mag ik afstuderen in groep 3 Mineralendorp. Ik heb hier ontzettend veel zin in. De Schatkamer is een school waarbij kinderen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Dat geldt voor mij als leerkracht in opleiding ook. Ik vind het daarom een ontzettende eer dat ik hier mijn afstudeerstage mag doen.

 • Jacqueline Schepers

  Jacqueline Schepers » Leraar, teamleider middenbouw & gedragsspecialist

  De Schatkamer… daar blijf je ontdekken! We helpen je talenten te ontdekken, deze verder uit te bouwen en minder ontwikkelde gebieden te compenseren. Voor mij betekent dit dat je op de Schatkamer mag zijn wie je bent en dat we elkaar respecteren en accepteren.
  Ik ben alweer verscheidene jaren als leerkracht werkzaam op de Schatkamer. Elke dag sta ik met plezier voor de klas, want niet alleen de leerlingen mogen zijn wie ze zijn, ditzelfde geldt ook voor de leerkrachten!  De afgelopen jaren heb ik met verschillende leeftijdsgroepen gewerkt. Van onderbouw naar bovenbouw en nu alweer voor langere tijd in de middenbouw.

 • Jakob de Vries

  Jakob de Vries » leraar & taalspecialist

  Mijn naam is Jakob de Vries, 38 jaar oud en ik heb de eer het schooljaar 2016/2017 les te mogen geven op de Schatkamer, groep 5.

  Sinds een jaar of vier ben ik met veel plezier en voldoening meester. Ik hou er van om samen met de kinderen aan hun ontwikkeling te werken en ze te laten zien dat de dingen die ze leren verband hebben met de wereld om hen heen. Zelfvertrouwen, wereldburgerschap en empathie zijn voor mij belangrijke begrippen.

  De Schatkamer biedt het kind en de docent met al hun verschillende talenten alle ruimte zich te ontwikkelen. Het is dan ook niet de vraag of we van elkaar kunnen leren, maar hoeveel.
 Kortom, zowel de kinderen als ik gaan een leerzame tijd tegemoet!

 • Jan Jaap Kroeze

  Jan Jaap Kroeze » Leraar

  Hallo, ik ben Jan Jaap Kroeze en werkzaam in de onderbouw. Ik werk hier nu voor het tiende schooljaar en nog steeds met veel plezier en enthousiasme. De Schatkamer kijkt naar talenten en interesses van kinderen, waardoor deze al vroeg weten wat ze in zich hebben en waarin ze verder willen groeien. Mijn rol als leerkracht is daarbij het stimuleren, helpen en volgen van het kind in zijn ontwikkeling. De mooiste momenten voor mij zijn dat een kind opeens beseft dat hij het geoefende onder de knie heeft. Je ziet dan een twinkeling in de ogen en dan weet je dat het goed zit. Als je meer van me wilt weten dan zie ik je graag bij mij in de klas.

  Ik werk, sinds de geboorte van mijn dochter Julia, vier dagen in de week.
  Groeten en tot ziens!

 • Jasmijn Brevoord

  Jasmijn Brevoord » leraar

  “Kinderen zijn eigenaar van hun eigen ontwikkeling” Mijn naam is Jasmijn Brevoord, ik ben 41 jaar en woon, samen met mijn vriend en kat, in Hasselt. Ik ben sinds 1996 werkzaam in het onderwijs. Op De Schatkamer is veel aandacht voor het kind als individu en wordt er gekeken naar kansen en mogelijkheden, niet vanuit wat niet kan of niet lukt. Hier mag en kan je zijn wie je bent. Ik ben erg blij dat ik hier mag komen werken en bij mag dragen om kinderen te helpen zichzelf te zijn en ze te mogen begeleiden in het ontwikkelen van hun talenten. Het welzijn van de kinderen staat bij mij hoog in het vaandel. De kinderen moeten zich goed voelen in de groep zodat zij optimaal kunnen leren. Ik vind het belangrijk dat de basis van de kinderen goed is, waardoor de rest gemakkelijker zal gaan. Ik heb ontzettend veel zin om dit schooljaar, samen met de kinderen, tot een mooi en leerzaam jaar te maken.

 • Jennifer de Wit

  Jennifer de Wit » onderwijskundig leider & rekenspecialist

  ‘Wat een fantastische uitdaging’, dacht ik toen ik de mogelijkheid kreeg om als onderwijskundig leider op De Schatkamer te werken. En die uitdaging ga ik graag aan! Ik ben Jennifer de Wit en wil mijn enthousiasme en kwaliteiten graag inzetten in dit Kindcentrum. Het Natuurlijk Leren op De Schatkamer is het onderwijskundig concept dat mij bijzonder aanspreekt; leerlingen worden uitgedaagd om hun ambities, interesses en talenten te ontwikkelen. Elke dag weer staat hier een fantastisch team klaar om de kinderen te coachen zodat zij steeds weer het beste uit zichzelf kunnen halen. Samen met dit team werken aan het ontwikkelen van talentgericht onderwijs passend in deze hedendaagse tijd is een fantastische uitdaging. Ik heb er zin in!

 • Jolanda van der Duim

  Jolanda van der Duim » Leraar

  Hallo, ik ben Jolanda van der Duim en ik ben coach van het Parelmoerpaleis (onderbouw groep 1-2).

  Voordat ik de PABO ging doen, heb ik eerst een opleiding tot verpleging gevolgd. Na mijn diploma verpleging lokte toch het onderwijs en ben ik de PABO en Post HBO speciaal onderwijs gaan volgen.

  Ik heb negen jaar op De Twijn VSO ZMLK gewerkt.  Nu werk ik alweer 10 jaar, drie dagen in de week, op De Schatkamer, met veel plezier!
  Het kijken naar de talenten van de kinderen, het werken met groepjes kinderen op hun eigen niveau, de eigen verantwoordelijkheid voor hun werk en omgeving, de zelfstandigheid en de samenwerking tussen leerlingen en collega’s spreken mij erg aan.

  Tot ziens!

 • Jose Westerhof

  Jose Westerhof » leraarondersteuner onder- en middenbouw

  Ik werk nu alweer een paar schooljaren fulltime op de Schatkamer. Het is een prachtige dynamische school. Het feit dat ik hier ook mijn eigen talenten kwijt kan maakt mij zeer gelukkig. De Schatkamer is een mooie school omdat niet alleen de kinderen, maar ook collega’s intensief samenwerken. Hierdoor werken we met z’n allen aan het zelfde doel met uiteindelijk een positief resultaat.

 • Laurie van der Meulen

  Laurie van der Meulen » leraar (LiO)

  Hoi, ik ben Laurie van der Meulen, 20 jaar en ik ben in 2013 begonnen aan de pabo. Vorig jaar heb ik al stage gelopen op De Schatkamer. Dit was in groep 4 Pluto bij Martin Dogger. Na een erg leuk jaar, wilde ik graag doorgaan op deze school, daarom heb ik opnieuw gesolliciteerd: dit keer voor een LiO plek. Dat houdt in dat ik dit jaar hier mijn afstudeerstage ga lopen. Tot februari loop ik op de maandag en dinsdag stage in groep 7/8 B (bij Nicole en Nienke) en vanaf februari komt de woensdag erbij.
  Ik heb erg veel zin in weer een leuk, inspirerend en leerzaam jaar op De Schatkamer!

 • Loes Prikken

  Loes Prikken » leraar

  Mijn naam is Loes en dit wordt alweer mijn 5e jaar op de Schatkamer. Ik werk hier met heel veel plezier. Op de Schatkamer kijken we naar de talenten van de kinderen. Het is geweldig om te zien dat kinderen zelf kennis overdragen door middel van workshops, zelfs in groep 1 al! En ook als leerkracht kan ik mijn talenten inzetten. Dit schooljaar ben ik te vinden in De Parelzee, groep 1-2. Ik ben ontzettend blij dat ik deel uit mag maken van dit betrokken en energieke team. Ik heb er zin in!

 • Louise van de Worp

  Louise van de Worp » Leraar & specialist talentontwikkeling

  Ik ben drie jaar afgestudeerd aan de Pabo en heb het grote geluk dat ik sinds dit jaar fulltime op De Schatkamer mag komen werken. Na het afronden van de master talentontwikkeling mag ik nu mijn eigen talenten inzetten in groep 4.
  Op De Schatkamer wordt er anders gewerkt dan ik gewend ben en deze manier spreekt mij enorm aan. De kinderen dragen zelf verantwoordelijkheid en krijgen de kans om zelf keuzes te maken. Op deze manier is het onderwijs volgens mij een stuk leuker! Ik ben benieuwd hoe het komende schooljaar er uit gaat zien, het lijkt me weer een fantastische uitdaging!

 • marij feddema

  marij feddema » Leraar

  Ik ben al vanaf de start leerkracht op de Schatkamer. Kinderen zijn voor mij individuen, met elk hun eigen krachten en talenten, die functioneren in een groep. De Schatkamer richt zich binnen het natuurlijk leren op zowel de talenten van ieder kind, maar ook op de talenten binnen een groep. Hoe kunnen kinderen ,maar ook de leerkracht als coach, de talenten uitbreiden en inzetten en de minder sterke kanten verbeteren. Door daar steeds weer over na te denken, welke aanpak past het beste bij welk kind, vind ik het mooie aan het werk op de Schatkamer.
  Daarnaast heb ik een brede interesse, zoals natuur, fotografie en kunst. Talenten die ik op deze school volop kan inzetten bij de cultuur- en tuinactiviteiten, het verzorgen van de PR voor de school en als cultuur coördinator.

 • Marjolein Schleper

  Marjolein Schleper » Leraar & onderwijskundige

  ‘‘Kan het ook anders?”, dat is de vraag die ik mijzelf als leerkracht regelmatig stel. Gelukkig kán dat op De Schatkamer. Hier tref ik een enthousiast team, dat er voor gáát, met als doel om goed en mooi onderwijs te maken met elkaar.
  Ik streef ernaar om aan te sluiten bij de eigenheid van ieder kind. Door goed te kijken en te luisteren. Door zelf regelmatig een stap terug te doen. Door prikkelende vragen te stellen. Door dingen juist eens anders te doen…
  Dit schooljaar mag ik van maandag tot en met donderdag de leerkracht van Jupiter, groep 6, zijn. Ik vind het genieten!

 • Mia Blom

  Mia Blom » Leraar, teamleider onderbouw & specialist jonge kind

  Ik ben Mia Blom, getrouwd, heb 2 volwassen zonen en ik werk al vele jaren op de Schatkamer omdat hier niet alléén de kinderen uitgedaagd worden hun talenten in te zetten en uit te bouwen, maar ook ik! Het werken met het jonge kind geeft mij veel energie, daar ligt mijn grootste passie. Naast het lesgeven ben ik teamleider van de onderbouw; een leuke, inspirerende taak. Het is geweldig om in dit team te mogen werken, een team waarin gedacht wordt in mogelijkheden en het kind centraal staat. Ik hoop nog zeer veel jaren deel uit te maken van dit enthousiaste, betrokken team.

 • Miriam Sinnema

  Miriam Sinnema » Leraar

  Hallo, mijn naam is Miriam Sinnema en ik woon in Emmeloord. Ik ben heel blij dat ik ben gaan werken op De Schatkamer. Ik ben al sinds 1998 werkzaam in het onderwijs. De meeste jaren heb ik in de onderbouw gewerkt en daar ligt ook echt mijn hart. Het is prachtig om te zien hoe het jonge kind zich ontwikkelt op zijn/haar eigen manier. Zelf heb ik ook nog jonge kinderen, 4 in totaal. Voor mijn ontspanning werk ik graag mijn tuin bij, en vind ik het heerlijk om te haken. Ook zit ik graag achter de naaimachine om mooie jurken te maken voor mijn 3 meiden en ik mag graag op andere manieren creatief bezig zijn denk aan taarten decoreren, schilderen etc.

 • Nicole Koenders

  Nicole Koenders » leraar

  Na jarenlang als logopediste met kinderen te hebben gewerkt, heb ik in 2008 de stap gezet om de deeltijd Pabo te gaan volgen aan de KPZ in Zwolle. Kort na mijn diplomering mocht ik een dag invallen op De Schatkamer. Die dag werd een week, die week een maand en die maand werd de rest van het schooljaar. Gelukkig mocht ik ook na dat schooljaar blijven en heb ik inmiddels een vaste aanstelling voor vier dagen. Om verschillende redenen is het een geweldige school om te werken. Allereerst omdat hier echt wordt gekeken naar de talenten en interesses van leerlingen en hoe deze ingezet kunnen worden bij de ontwikkeling van de leerling. Het werken op De Schatkamer is ook heel fijn omdat je deel uit maakt van een enthousiast en behulpzaam team. Ook vind ik dat de ouders op deze school heel betrokken zijn bij het onderwijs en dat ervaar ik als een groot pluspunt. Ik hoop nog veel mooie jaren op deze fijne school te mogen werken.

 • Nienke Kroes

  Nienke Kroes » Leraar & taalspecialist

  Hallo!
  Ik ben Nienke Kroes en sinds 2008 werk ik met veel plezier op De Schatkamer.
  Ik ben op deze school gestart als begeleidster van een leerling vanuit het speciaal onderwijs, maar al snel kon ik als stamgroepleerkracht het team van de Schatkamer versterken.
  Verbinden met kinderen, een relatie opbouwen en van hieruit samen werken aan ontwikkeling vind ik elk jaar, elke dag, een heerlijke uitdaging!
  Na een aantal jaar middenbouw werk ik nu voor het vijfde jaar in de bovenbouw en naast leerkracht ben ik taalspecialist op De Schatkamer. Dit jaar hoop ik de Master SEN voor taalspecialist af te ronden. Dit betekent dat ik nog een jaartje maar 1 dag in de week voor de klas zal staan en dat vind ik wel jammer. De andere kant is dat ik de tijd heb om mijn kennis te verbreden en te verdiepen en ook daar kan ik heel erg van genieten. Vooral als ik samen met het team deze kennis weer om kan zetten in nog beter onderwijs aan onze leerlingen!

 • Robin Groot

  Robin Groot » leraar

  Na het afronden van mijn opleiding in Groningen, ben ik vorig jaar begonnen als leerkracht op de Schatkamer. Dit eerste jaar is echt voorbij gevlogen. Wat mij erg aanspreekt op de Schatkamer is dat er gewerkt wordt volgens natuurlijk leren. De kinderen leren zelf hun talenten kennen, ontdekken waar zij goed in zijn en stellen zelf doelen. Tijdens mijn opleiding vond ik het al leuk om verschillende vakken met elkaar te verbinden en niet altijd een “gewone” methodeles te volgen, nu kan dat! Ik wil graag met de kinderen op zoek te gaan naar wat ze graag willen leren, naar wat ze interessant vinden maar ook naar wat nodig is om te leren. Ik denk dat kinderen dan gemotiveerd zullen zijn en veel zullen leren. Komend schooljaar zal ik vier dagen te vinden zijn op de Schatkamer. Twee dagen in groep 7/8C en twee dagen in groep 5 Venus.
  Naast mijn werk op de Schatkamer zal ik ook dit jaar een masteropleiding volgen. Ik wil graag meer leren over de ontwikkeling van kinderen en hoe ik daar, als leerkracht, een rol in kan spelen. De kennis en de vaardigheden die ik tijdens mijn studie opdoe, hoop ik in te kunnen zetten op school en in de klas. Het zal voor mij opnieuw een jaar worden met veel nieuwe uitdagingen waar ik ontzettend naar uitkijk!

 • Susan Freriks

  Susan Freriks

  Helaas hebben wij nog geen specifieke informatie over Susan Freriks beschikbaar. Kijk eens bij de andere teamleden of kom later nog eens terug.
 • Susanne der Kinderen

  Susanne der Kinderen » leraar & gedragsspecialist

  Helaas hebben wij nog geen specifieke informatie over Susanne der Kinderen beschikbaar. Kijk eens bij de andere teamleden of kom later nog eens terug.